Nivalli se extinde! În localitatea Dumbrava s-a lansat un nou magazin marca Nivalli!

Nivalli își urmează cursul de dezvoltare și anunță deschiderea unui nou magazin în comuna Trușeni, satul Dumbrava, strada Buiucani 1A.

La 30 octombrie noul punct comercial și-a întâmpinat primii clienți cu o deservire personalizată și o gamă largă de produse sănătoase. Această deschidere este a 10 în palmaresul nostru și celebrează frumos cei 10 ani de activitate ai companiei Nivalli.

Amplasat într-o zonă strategică locală și națională, noul magazin va deservi nu numai locuitorii satului Dumbrava și orășelul Durlești, dar și călătorii care străbat șoseaua Balcani sau țin calea spre artera M21.

Pentru ași încânta cu desăvârșire vizitatorii, compania Nivalli a oferit posibilitatea de a gusta burgere și sandwich-uri doar din produsele noastre.

Noua deschidere a fost plină de surprize, la orice cumpărătură fiecare client a primit cadou un „Mix de Crenvurști”, iar cei care nu aveau încă un „Family Card” acum au reușit să-l primească.

Un spațiu comercial de 120 m2, mediu familial și jovial și cu 3 vânzători-consultanți – magazinul de la Dumbrava este pregătit să stea la dispoziția fiecărui client, pentru a-l ghida în alegerile sale.

Ca celelalte puncte comerciale Nivalli, noul magazin are aceiași abordare – eco-responsabilă, ținând cont de politica anti-deșeuri a companiei și respectând cu strictețe normele sanitaro-igienice contra Covid-19.

De asemenea, cea mai mare parte a mărfurilor sunt din producția locală, iar materia primă este în exclusivitate autohtonă.

Pentru a beneficia în egală măsură de atenție și consiliere, libertate de alegere a unor produse tradiționale, sănătoase și savuroase, precum și șansa de a testa ceva inovativ – vă invităm la noul punct de vânzare din satul Dumbrava, str. Buiucani 1A.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

0

TOP

X
preloader