REGULI DE ACTIVITATE A SERVICIULUI DE LIVRARE

Costul livrării

  • Costul livrarii în raza or. Chişinău – 50 lei

Locul şi timpul livrării

  • Livrarea mărfurilor se efectuează doar în raza or. Chişinău.
  • Termenul de așteptare a livrării – 1 h.
  • Operatorul nostru va procesa comenzile dumneavoastră începând cu ora 10:00 până la 22:00 în timpul săptămânii, în weekend și în zilele sărbătorilor oficiale (cu excepția datelor de 1 ianuarie).

Modul de achitare

Achitarea comenzii se efectuează conform volumului de produse livrate:

  • Plata în numerar la primirea comenzii;

Schimbarea costului comenzii

Costul de facto al comenzii poate să difere de costul iniţial în urmatoarele cazuri:

  • Lipsa sau înlocuirea unor mărfuri
  • În cazul comenzii unor mărfuri comercializate la cântar. Pe site este indicat preţul tipizat al produselor comercializate la cântar, care poate fi mai mic sau mai mare decât preţul de facto.

La primirea comenzii verificaţi integritatea şi cantitatea produselor conform bonului.

Primirea marfurilor comandate

La comandă se ataşează bonul de casă şi slip-ul (în cazul achitării cu cardul bancar). Documentele fiscale suplimentare pot fi solicitate de la operator.

Dacă nu aveți posibilitate de a primi comanda la ora stabilită, o puteţi anula, sau puteți schimba ora de livrare. În acest caz, luaţi legătura cu operatorul cu o oră înaite de timpul stabilit anterior, indicând numărul comenzii sau adresa de livrare.

Clients who may be interested in how easy it is to use the site while searching for a product. There are a number of visual components that make using the website easy, including a menu that contains the links to several areas. You can click on any link essay writing service reddit reviews on the menu to read what you can about Grade Miners’ 20 services.

Lasa un comentariu