Povestea din spatele

Brandului Nivalli
Producerea de mezeluri și de specialități din carne marca Nivalli se face în pitoreasca Vale a Nistrului. Am conceput această fabrică având în minte gustul produselor tradiționale, de altădată, pe care vrem să-l readucem pe mesele tuturor. Construită pentru a respecta întru totul standardele europene, fabrica Nivalli este un model de îmbinare a modernului cu tradiționalul. Utilajul de procesare este adus din Austria și Germania, țări cu o industrie dezvoltată a utilajelor de procesare a cărnii. Nivalli implementează încorporarea în proces a specialiștilor ce asigură ca fiecare loc de muncă să răspundă de calitatea operațiunii executate pe întreg lanțul valoric.

Cele mai noi

Procese Tehnologice

Din anul 2010 combinatul de carne și mezeluri «Nivalli» şi-a propus să devină un bun producător de salamuri și produse din carne, dar și un partener de încredere pentru consumator. Dincolo de orice, scopul Nivalli este de a aduce pe piață savoarea autentică a produselor din carne. Astfel, am creat un Departament de Distribuție care se asigură că produsele Nivalli sunt livrate la timp către magazinele din diferite puncte geografice.

Același departament verifică depozitarea și livrarea produselor pentru a ne asigura că totul se face conform normelor, pentru că ne dorim ca pe masa fiecăruia să ajungă produse de cea mai bună calitate.

Suntem în faza de extindere a rețelei comerciale, de aceea deschidem constant noi magazine specializate. De asemenea, ne dorim în permanență colaborări de lungă durată cu agenți economici de încredere. Dacă dețineți un magazin sau o rețea comercială și doriți să vindeți cele mai bune salamuri din Moldova, Nivalli este mereu deschisă spre cooperare.

De la înființarea fabricii în 2011 și până în prezent, suntem într-o continuă căutare a excelenței în domeniul creării produselor din carne. Dincolo de experiența acumulată, compania Nivalli este într-un proces necontenit de perfecționare, ne documentăm și implementăm toate inovațiile recente din domeniul producției de mezeluri. Mizând pe calitatea produselor, corectitudinea livrării în termen și excelența serviciilor, producem zilnic mai mult de o sută tipuri de produse din carne, specialități gastronomice, care duc mai departe tradițiile moldovenești.

Calitatea produselor,

Grija noastră nr.1

Nivalli susține dezvoltarea regiunilor locale, de aceea folosim doar produse autohtone  și le selectăm de la crescători de încredere, cu experiență și calitate demonstrată.
Toată carnea folosită în fabrica Nivalli este riguros testată și selecționată pentru a ne asigura că oferim produse de valoare, ce vor transforma mesele în adevărate festinuri.

Produsele combinatului de carne Nivalli sunt certificate ISO:

  • Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii
  • Certificarea ISO 22000 Sistemului de management al siguranței alimentare

Aceste certificări ne reatestă dedicarea și dorința de a oferi calitate. Zilnic creăm sute de salamuri, safalade și alte delicatese din carne, certificate, care îmbogățesc mesele moldovenilor de pretutindeni.