Nivalli a primit distincția „Marcă Recunoscută” la Concursul Național a celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – Notorium Trademark Awards

Compania Nivalli a fost onorată să se numere printre câștigătorii Concursului Național a celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – Notorium Trademark Awards, ediția a cincea, organziată la 14 noiembrie 2020.

În cadrul concursului au fost antrenate circa 4500 mărci comerciale, divizate pe categorii și servicii. Câteva săptămâni de voting activ au permis fiecăruia să-și aleagă marca comercială preferată. Printre cele 127 mărci premiate s-a numărat și brandul Nivalli, la categoria Carne și Mezeluri.  Compania Nivalli își exprimă aprecierea pentru curajul organizatorilor de a orândui un asemenea eveniment în așa timpuri agitate.

Politica brandului Nivalli a combinat inovația și individualismul, iar rezultatul a fost confirmat de satisfacția clienților, materializat prin premiul Notorium Trademark Awards.

Mulțumirile noastre se îndreaptă spre echipa Nivalli, care între timp s-a transformat într-o familie de 250 angajați, și către clienții noștri fideli și cei în devenire.

Vom continua să proliferăm și să aducem pe mesele fiecăruia carne și mezeluri pentru fiecare gust, dar cel mai important – de calitate.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

0

TOP

X
preloader