Nivalli este tot mai aproape de consumator! În sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 39, a fost inaugurat un nou punct comercial „Nivalli”

La 24 iulie și-a deschis ușile un nou magazin „Nivalli” pe strada Mircea cel Bătrân 39, al zecelea din familia noastră. Acesta se înscrie în dinamica de dezvoltare a companiei, însă vine cu un concept modern, cu mai multă diversitate, dar la fel de primitor ca și celelalte puncte comerciale din oraș. Compania a întreprins o serie de măsuri întru asigurarea constantă a necesităților cumpărătorului său. Pentru a ameliora confortul clienților și al propriilor colaboratori, noul magazin răspunde nu numai preferințelor fiecăruia, dar și tuturor normelor impuse de legislație.

Mai mult spațiu, luminozitate din abundență, culori sobre, materiale nobile toate acestea creează un cadru convivial și confortabil în magazinul „Nivalli” din strada Mircea cel Bătrân 39.  Pentru a garanta comoditatea cumpărătorului, magazinul este organizat pe secțiuni: Mezeluri, Carne Refrigerată, Semipreparate, Patiserie, Băuturi și chiar un sector cu o gamă BIO de veselă pentru picnicuri. Pe lângă decor, clasificarea mărfurilor și un mediu deosebit, acesta prezintă o ofertă îmbogățită de peste 100 de produse, astfel furnizând clientului o vastă libertate de alegere. Pe lângă acestea, noul punct comercial păstrează același element primordial – calitatea produselor.

De asemenea, compania „Nivalli” conștientizează importanța menținerii ambientului ecologic, de aceea favorizează utilizarea materialelor durabile și a echipamentelor cu consum redus. În toate punctele noastre comerciale, inclusiv și cel din strada Mircea cel Bătrân 39, am adoptat ambalaje 100% reciclabile, ceea ce permite revalorizarea deșeurilor.

Siguranță, calitate, deservire rapidă, diversitate – toate acestea le găsiți în noul magazin „Nivalli” din strada Mircea cel Bătrân 39.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.

0

TOP

X
preloader