La Botanica s-a deschis un nou magazin de bunataturi din carne “Nivalli”
Comentariile sunt închise pentru La Botanica s-a deschis un nou magazin de bunataturi din carne “Nivalli”

Vizitatorii magazinului au fost incantati de sortimentul din vitrina, dar si de profesionalismul consultantilor. Aici au gasit sunca, jambon, crenvursti, pastrame, mici si multe alte specialitati din carne.

Miercuri, 19 decembrie 2018, locuitorii sectorului Botanica al Capitalei au fost invitati la deschiderea celui mai nou magazin specializat de carne si mezeluri Nivalli. Situat pe strada Tudor Strisca 8/1, noul magazin Nivalli a fost conceput intr-un stil modern, cu mobilier ergonomic si un spatiu generos de aproape 200m2, pentru a oferi oaspetilor sai o experienta placuta in alegerea celor mai proaspete mezeluri si produse din carne.

Este probabil cel mai dragut magazin de carne din zona. Mi-a atras privirea de afara si ma bucur ca voi avea unde sa-mi fac cumparaturile in apropiere de casa.” spune Aliona Iabanji.

Adrian Mihailov, un alt cumparator: “Cumpar deseori steak-uri de la Nivalli, pe care le gatim cu familia in weekend, dar m-a impresionat si ciolanul de porc in ambalaj – e delicios si se gateste usor. Faceam cumparaturile la magazinul Nivalli din Centru, dar acum, ca e asa aproape de casa, cred ca o sa vin aproape zilnic.” 

Oamenii sunt bucuroși că s-a deschis un nou magazin în această zonă. Cumpărătorii vin la Nivalli pentru că aici pot găsi întotdeauna produse proaspete. „Dacă oamenii decid să vină la noi, aceasta înseamnă că au încredere în produsele noastre”, zice Denis, vânzător.

Sergiu Grădinaru, Directorul General al Combinatului de carne şi mezeluri „Nivalli” a zis că „Evenimentul la care asistăm astăzi, intră în politica noastră de a extinde rețeaua de magazine de firmă. Am început cu sectorul Ciocana și continuăm cu deschiderea altor magazine prin tot Chișinăul. Următoarea locație o planificăm în sectorul Botanica și sper într-o perioadă scurtă să acoperim toate sectoarele din capitală.”

„Noi ne facem lucrul bine și onest, iar echipa noastră, care este formată din 200 de oameni, se străduie să creeze produse de calitate. Sloganul companiei noastre este „Fă ceva, ceea ce poți da familiei tale”. Atâta timp cât noi vom depune suflet în crearea produsele noastre, vom reuși într-un timp foarte redus să obținem aprecieri de la clienții noștri.

Dornici de a veni cu ceva nou și calitativ pe piața de consum din Republica Moldova, în anul 2010, în valea pitorească a râului Nistru, s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni, de unde vine și denumirea Nivalli” – Valea Nistrului, are loc inaugurarea Combinatului de Carne si mezeluri „Nivali-Prod”. Combinatul de Carne „Nivali-Prod” este construit în conformitate cu cerințele și rigorile din domeniul industriei alimentare, fiind dotat cu utilaje și echipamente moderne produse în Germania şi Austria.

„Nivalli” este marca comercială de salamuri şi produse din carne de calitatea superioara, care prezintă cele mai unice reţete adunate din toată lumea, lansate în producţie de cei mai calificaţi specialişti ai industriei cărnii, în combinaţie cu tehnologiile avansate.

Combinatul de carne și mezeluri „Nivali-Prod” a obţinut Standardul Internaţional de Certificare ISO:

#Certificare ISO 9001- Sistem de Management al Calităţii;

#Certificarea ISO 22000 – Sistemului de Management al Siguranţei Alimentare.

Mizând pe calitatea produselor, corectitudinea livrării în termen și excelența serviciilor, producem zilnic mai mult de o sută de tipuri de salamuri, crenvurști, specialități din carne, precum și produse tradiționale moldovenești. Arta de a produce mezeluri și specialități din carne a fost pe deplin realizată în produsele de marcă  Nivalli”.

Sursa: Perfecte.md

0

TOP

X
preloader