Povestea din spatele

Brandului Nivalli
Producerea de mezeluri și de specialități din carne marca Nivalli se face în pitoreasca Vale a Nistrului. Am conceput această fabrică de produse din carne având în minte gustul produselor tradiționale, gusturile de altădată, pe care vrem să-l readucem pe mesele tuturor. Construită pentru a respecta întru totul standardele europene, fabrica Nivalli este un model de îmbinare a modernului cu tradiționalul. Utilajul de procesare este adus din Austria și Germania, țări cu o industrie dezvoltată a utilajelor de procesare a cărnii. Nivalli implementează încorporarea calității în proces, care asigură ca fiecare loc de muncă să răspundă de calitatea operațiunii executate pe întreg lanțul valoric.

Cele mai noi

Procese Tehnologice

Din anul 2010 combinatul de carne și mezeluri «Nivalli» şi-a pus ca scop să devină atât producător de salamuri și produse din carne, dar și un partener de încredere. Dincolo de orice, scopul Nivalli este de a aduce pe piață savoarea autentică a produselor din carne. Astfel, am creat un Departament de Distribuție care se asigură că produsele Nivalli sunt livrate la timp și la calitatea ce diferențiază marca Nivalli, către magazinele din diferite locații.

Același departament verifică depozitarea și livrarea produselor pentru a ne asigura că totul se face conform normelor. Dorim ca pe masa dumneavoastră să ajungă produsele numai la cea mai bună calitate.

Suntem în faza de extindere a rețelei comerciale prin deschiderea unor noi magazine specializate. Suntem mereu deschiși la noi colaborări de lungă durată cu agenți economici de încredere. Dacă dețineți un magazin sau o rețea comercială și doriți să comercializați cele mai bune salamuri din Moldova, suntem deschiși spre o colaborare.

De la deschiderea fabricii în 2010 și până în prezent suntem într-o continuă căutare a excelenței în domeniul creării produselor din carne. Dincolo de experiență, suntem mereu în căutarea noilor inovații în domeniul producției de mezeluri. Mizând pe calitatea produselor, corectitudinea livrării în termen și excelența serviciilor, producem zilnic mai mult de o sută de tipuri de produse din carne, specialități gastronomice, care duc mai departe tradițiile moldovenești.

Calitatea produselor,

Grija noastră nr.1

Folosim produse locale pentru că la Nivalli credem în dezvoltarea regiunii locale și în calitatea produselor. Selectăm produse de calitate de la crescători de încredere, cu experiență și calitate demonstrată.
Toată carnea folosită în fabrica Nivalli este riguros testată și selecționată pentru a ne asigura că vă oferim doar produse de calitate, ce vă vor transforma mesele în adevărate festinuri.

Produsele combinatului de carne Nivalli sunt certificate ISO:

  • Certificare ISO 9001 – Sistem de Management al Calităţii
  • Certificarea ISO 22000 Sistemului de management al siguranței alimentare

Aceste certificări ne reatestă dedicarea și dorința de a oferi produse din carne de calitate. Zilnic producem sute de salamuri, safalade și alte delicatese din carne, produse certificate, care bucură mesele moldovenilor de pretutindeni.